Ujawniono Fortnite Crew Pack Marzec 2022, w którym jest nowy skin. Poznaliśmy również cenę i datę wydania.

Epic Games zaprezentowało nowy Fortnite Crew Pack na Marzec 2022. W ramach kolejnego miesiąca w płatnej subskrypcji, gracze otrzymają ekskluzywną zawartość, w której znajduje się unikalna, niedostępna w żaden inny sposób skórka, a wraz z nią wybór kilofów, lotni czy emotek do zastosowania w grze. Wraz z płatną subskrypcją gracze otrzymują dostęp do najnowszej przepustki bojowej, a także do bonusu w wysokości 1000 V-dolców. W marcu gracze mogą zdobyć dwie unikalne skórki Tracy Trouble.

Po sukcesie lutowego pakietui gracze będą mogli cieszyć się dwoma wariantami skórki Tracy Trouble: domyślną jasnoróżową lub ciemniejszą, fioletową wersją. Dodatkowo gracze będą mieli dostęp do kilofa Heartslash i uroczego Lovely Skully Back Bling. Podobnie jak w przypadku samego stroju, Back Bling i Pickaxe będą miały ciemniejszy wariant.

Wraz z całą zawartością Tracy Trible gracze uzyskają również dostęp do przepustki bojowej obecnego sezonu na Rozdział 3, sezon 1.

Kiedy zostanie wydany Fortnite Crew Pack?

Fortnite Crew Pack z marca 2022 zostanie udostępniony aktywnym subskrybentom 1 marca o 16:00 PST / 19:00 EST / 00:00 GMT. Cena pakietu dla graczy w Polsce wynosi 47,99 PLN.

Tagi: , , ,